Rioolservice in Heerlen

Het eerste wat u doet bij een riool lekkage of een verstopping is een rioolservice inschakelen. In Heerlen staat Beumers Rioolservice BV voor u klaar. Meer informatie over onze rioolservice in Heerlen leest u op deze pagina. Wilt u een afspraak maken of onze monteur een vraag stellen? Bel ons gerust op 045 - 200 04 00.

Wat kan Beumers Rioolservice BV voor u betekenen?

Voor alle soorten rioolproblemen kunt u bij Beumers Rioolservice BV terecht. Wij:

  • noteren de details van uw verhaal;
  • adviseren u;
  • komen bij u langs met onze volledig uitgeruste bedrijfswagen;
  • lossen uw rioolprobleem op.

Na jaren ervaring in het vak in Heerlen en omgeving weten wij raad met elk rioolprobleem.

Riool ontstoppen door rioolservice in Heerlen

Oorzaken van een riool verstopping lopen uiteen. Wij leggen de verschillende mogelijkheden aan u uit. Na u geïnformeerd te hebben doen wij vaak een rioolinspectie. Door een kijkje te nemen in het riool kunnen we de exacte oorzaak van de verstopping achterhalen.

In sommige gevallen is het doorspuiten van het riool voldoende om de verstopping te verhelpen. Blokkeert een boomwortel of kalkaanslag de weg voor het water om door te stromen, dan biedt uitfrezen van de leiding de oplossing. Soms is een verzakking de oorzaak van een verstopping. Dan is het mogelijk dat er een deel van de riolering vervangen dient te worden.

Riool lekkage verhelpen?

Een riool lekkage kan veroorzaakt worden door een verouderde leiding, een verzakking of een boomwortel die de leiding verhindert. Onderaan deze pagina vertellen wij u over hoe een rioolinspectie werkt. Dit is soms nodig wanneer de oorzaak van de lekkage niet direct zichtbaar is. Een riool lekkage kan worden verholpen door plaatselijk de leiding te repareren of een deel van het riool te vervangen. De rioolservice in Heerlen van Beumers Rioolservice BV staat voor u klaar.

Rioolinspectie door rioolservice in Heerlen

We bekijken het riool van binnenuit door middel van een rioolcamera. Er is geen hak- en breekwerk nodig. Aan de hand van het `beeld op het scherm van de camera leggen wij u uit wat het probleem met uw riool is.

Rioolreparatie of vervanging?

Wij geven u advies over wat er met uw riolering moet gebeuren om het probleem op te lossen. Deelreparaties zijn onze specialisatie. De monteurs van Beumers Rioolservice BV repareren uw riool in een handomdraai. Onze rioolservice in Heerlen doet naast reparaties ook vervangingen van het riool. Bij een verzakking of een groter rioolprobleem is dit soms noodzakelijk.

Contact met onze rioolservice in Heerlen

Onze rioolservice in Heerlen staat bekend om haar vakkundigheid en professionaliteit. Bij Beumers Rioolservice BV zit u goed. Wij zijn altijd goed bereikbaar indien u een vraag heeft of wanneer u met spoed hulp nodig heeft. Wij zijn bereikbaar op 045 - 200 04 00. Stuurt u liever een mail, dan kan dat via ons contactformulier.