Rioolreiniging in Heerlen

U kunt verschillende preventieve maatregelen nemen om ernstige rioolproblemen te voorkomen. Wij raden aan om periodiek uw riolering te laten reinigen. De kans op stankoverlast, verstoppingen of zelfs lekkage wordt hiermee tot een minimum beperkt. Beumers Rioolservice voert rioolreiniging uit als een vorm van onderhoud aan uw riolering. Een grondige reinigingsbeurt voorkomt problemen, maar kan deze ook aan het licht brengen. Eventuele scheurtjes of verstoppingen worden direct aangepakt.

Wij voeren regelmatig rioolreiniging in Heerlen uit met behulp van onze professionele apparatuur. Uw leidingen worden door ons met een machine schoongespoten. Deze kunnen wij ook inzetten om uw waterafvoer buitenshuis schoon te spoelen. Wanneer u leidingen heeft die regelmatig verstopt raken is een grondige reinigingsbeurt op zijn tijd een perfecte oplossing. Hiermee bent u het probleem voor en verlengt u de levensduur van uw riolering.

Ontluchting riool

Het openbare riool en de riolering in uw woning zijn gevuld met zowel water als lucht. Beide moeten zo nu en dan plaats voor elkaar maken. Wanneer er water door het riool spoelt, moet er bijvoorbeeld lucht afgevoerd worden om ruimte maken. In de meeste woningen verlaat de lucht, inclusief rioolstank, het riool via een ontluchtingskanaal. Riolering ontluchten is onmisbaar en voorkomt overlast van stank in huis. Heeft u problemen met opborrelend water of een vieze lucht? Beumers Rioolservice kan uw ontluchting controleren, reinigen of eventueel verplaatsen.

Neem direct contact met ons op voor hulp bij ontluchting of om uw riool in Heerlen te laten reinigen. Bel 045 - 200 04 00 of vul het contactformulier in.