Rioollekkage in Heerlen

Lekkage in het riool wordt niet altijd direct opgemerkt. De leidingen bevinden zich buiten uw zicht en een lek kan dus ongezien grote schade aanrichten. Een van de symptomen van rioollekkage is rioolstank. Ook kunnen rioolvliegjes een weg naar buiten vinden dankzij openingen in de rioolbuizen. Wanneer u deze, of andere kenmerken van rioollekkage opmerkt kunt u het best direct een expert inschakelen. Beumers Rioolservice is u in de wijde omgeving van Heerlen van dienst; wij kunnen op vakkundige wijze uw rioollekkage oplossen.

Lekkage in riolering oplossen

Wij begrijpen dat het oplossen van rioollekkage prioriteit verdient. Naast stank en vliegjes kan rioollekkage uw leidingnetwerk verder beschadigen. Ook uw woning en eigendommen lopen gevaar. Wij kunnen op korte termijn bij u in Heerlen langskomen om de lekkage in uw riolering op te lossen. Zo voorkomt u verdere schade en bespaart u zich hogere kosten die op termijn ontstaan.

Reparatie rioollekkage met spoed

Een ernstige lekkage in uw riool dient direct gerepareerd te worden. Wij zijn daarom voor spoedgevallen 24 uur per dag bereikbaar. U kunt ons dag en nacht en eventueel zelfs in het weekend bereiken voor een snelle reparatie van uw rioollekkage.

Neem direct contact met ons op via 045 - 200 04 00 of vraag meer informatie aan via het contactformulier.