Afvoer onstoppen Heerlen

Herkent u deze situatie? Het water loopt al een tijdje niet goed weg uit uw gootsteen. U neemt zich voor om binnenkort eens een ontstoppingsmiddel te gebruiken, maar dan begint het te borrelen: de afvoer is verstopt. Een verstopte afvoer is heel vervelend. Als het gaat om een beginnende verstopping kunt u deze vaak zelf verhelpen, maar mocht het gaan om een totale verstopping die zich verder in de leiding bevindt dan heeft u hulp nodig. In Heerlen begrijpen wij dit als geen ander! Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ontstoppen van afvoer en riool. We staan dag en nacht voor u klaar om ervoor te zorgen dat de afvoer weer perfect werkt zodat u weer gebruik kunt maken van een vlotte afvoer. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van problemen in verschillende soorten afvoer, waaronder de volgende:

  • wasbak
  • gootsteen
  • vaatwasser
  • wasmachine

Afvoer ontstoppen Heerlen: zelf ontstoppen

Mocht u zelf een poging gaan wagen wat betreft het afvoer ontstoppen dan is het belangrijk om dit zorgvuldig uit te voeren. Veel ontstoppingsmiddelen die u in de supermarkt kunt kopen zijn erg slecht voor het leidingwerk! Als dit na gebruik niet goed weggespoeld wordt dan zal dit blijvende schade veroorzaken in het leiding werk. In het ergste geval kan de afvoer hierdoor zelfs zodanig beschadigd raken dat vervangen de enige optie is. Kies daarom altijd zorgvuldig een ontstoppingsmiddel dat geschikt is voor de afvoer. Probeer ook altijd voor het inzetten van een chemisch middel om de afvoer te ontstoppen met behulp van een ‘plopper’, blokkades hoog in de afvoer komen hiermee vaak goed los.

Afvoer ontstoppen Heerlen: professionele hulp

Bevindt de blokkade zich dieper in de afvoer? Aarzel in Heerlen dan niet om contact met ons op te nemen zodat het afvoer ontstoppen op exact de juiste wijze wordt uitgevoerd. Onze ervaren vakmannen zijn u graag van dienst! Wij ontstoppen de afvoer met behulp van ontstoppingsveren en hoge waterdruk. Het resultaat hiervan is altijd hetzelfde: uw afvoer loopt weer goed door! Wij van Beumers Rioolservice BV helpen u graag in Heerlen en omgeving! Neem snel contact op via 045 - 200 04 00 of stel uw vraag via het contactformulier.