Ontstoppen in Heerlen

Heeft u in Heerlen of omgeving een rioolprobleem? Spoelt uw wc niet meer goed door, borrelt er water in uw doucheputje omhoog of hangt er een vervelende rioollucht in uw woning? Waarschijnlijk is uw riolering verstopt. In dergelijke situaties is het raadzaam om een ervaren vakman in te schakelen. Beumers Rioolservice is uw specialist bij een verstopping in Heerlen en in de omgeving van Heerlen. Wij ontstoppen voor u het riool! Een verstopping hebben wij binnen een paar uur verholpen, want met onze technieken is elke leiding in Heerlen zo weer schoon.

Technieken voor ontstoppen

Ontstoppen met hoge waterdruk

Als uw leidingen verstopt zijn is ontstoppen door middel van hoge waterdruk meestal een adequate oplossing. Deze manier is bedoeld voor de groter buizen met een diameter vanaf 75 millimeter. Als een hogedrukspuitreiniging alleen niet genoeg is kunnen onze specialisten in Heerlen uw leidingen nog grondiger reinigen. Met een roterende spuitkop, aangesloten op de hogedrukspuit, vervolmaken wij het ontstoppen van uw riool.

Ontstoppen met een verenmachine

Een hogedrukspuit is ongeschikt voor het ontstoppen van kleinere buizen. Daarom hebben wij een verenmachine, waarmee we elke buis in Heerlen schoon kunnen maken. Buizen met een kleine diameter, voornamelijk  gebruikt in keukens en badkamers, kunnen wij hiermee perfect ontstoppen.