Badkamer ontstoppen Heerlen

Het is de bedoeling dat de badkamer in uw woning een prettige ruimte is, waar u zich kunt opladen voor een nieuwe dag of waar u juist optimaal kunt ontspannen. Een verstopping kan dit gevoel echter ernstig verstoren. Wij van Beumers Rioolservice BV begrijpen als geen ander hoe vervelend het is wanneer u te maken heeft met een verstopping. Hoe vervelend het ook is, iedereen heeft er wel eens mee te maken. Door uw gehele badkamer loopt leidingwerk, wat betekent dat een verstopping vrijwel overal kan ontstaan: in de afvoer van uw wastafel, toilet, douche of bad, of dieper in de riolering. Verstoppingen in de badkamer ontstaan vaak door het wegspoelen van grote hoeveelheden shampoo, douchegel en scheerschuim, hierdoor slibben de leidingen langzaam dicht. In combinatie met plukken haar of bijvoorbeeld dameshygiëne leidt dit al snel tot een blokkade. Badkamer ontstoppen? Schakel ons snel in!

Badkamer ontstoppen Heerlen: zelf oplossen

Beginnende verstoppingen kunt u vaak zelf verhelpen met behulp van de zogenaamde ‘plopper’ of een ontstoppingsmiddel uit de supermarkt. Een lichte verstopping kan met gebruik van een plopper losschieten waardoor u van uw problemen bent verlost. Ontstoppingsmiddel uit de supermarkt kan ook een helpende hand bieden. Lees hierbij wel goed de handleiding, want chemisch ontstoppingsmiddel wat bijvoorbeeld in de leiding blijft zitten kan ernstige schade veroorzaken. Zijn de problemen hiermee niet opgelost? Dan is de verstopping waarschijnlijk groter en zit deze dieper in de leiding. Een ernstige verstopping in de badkamer kunt u dan beter overlaten aan de specialisten van Beumers Rioolservice BV. In Heerlen en omgeving hebben wij veel ervaring met ontstoppen, we verhelpen dan ook gegarandeerd het probleem.

Badkamer ontstoppen Heerlen: manieren van ontstoppen

Ontstoppen in de badkamer gebeurt vaak door middel van hoge waterdruk, waarmee het leidingwerk wordt schoongespoten. Dichtgeslibde leidingen kunnen ook worden schoongefreesd met onze mechanische veermachine. Welke methode we inzetten wordt pas ter plekke duidelijk en hangt af van de specifieke situatie in de badkamer. Benieuwd naar onze diensten, opzoek naar advies of snel uw badkamer ontstoppen? Neem snel contact met ons op. Dan kan telefonisch via: 045 - 200 04 00. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. [Bedrijfsnaam] staat voor u klaar!